Menu Close

Blockchain Wallet: Coinbase – Najbolji novčanik za početnike

Ako tražite najbolji i nasigurniji kripto-novčanik za početnike,vjerojatno ćete željeti početi s Coinbase platformom. Novčanik je prilagođen za iPhone,pa ako želite ući u svijet kriptovaluta koristeći vaš telefon, definitivno preporučujem Blockchain Wallet: Coinbase. Koristim ovaj novčanik za kriptovalute posljednjih 5 godina i doista sve odlično funkcionira. Hajde da vam pokažem neke od njegovih prednosti. Imate i video koji vas vodi korak po korak.

Jednostavan za korištenje

Coinbase wallet odnosno novčanik nudi mogućnost pristupa kriptovalutama putem vašeg pametnog telefona, što ga čini jednim od najpristupačnijih novčanika za početnike kripto tržišta. Coinbase aplikacija je vrlo jednostavna za navigaciju i za korištenje, posebno za one početnike koji žele pohraniti svoj bitcoin bez učenja tehničkih detalja o Blockchain mreži. U ovom novčaniku možete pohraniti različite valute kojih s vremenom ima sve više i više. Neke od njih su BTC, BCH, ETH, XRP, BAT, XLM.

  • Jednostavno korisničko sučelje
  • Nije potrebno nikakvo prethodno tehničko znanje

Crypto novčanik + Crypto mjenjačnica

Coinbase ne samo da je najbolji kripto-novčanik za početnike, već se koristi i kao platforma za trgovanje. Ukratko rečeno, putem ove platforme možete kupovati kriptovalute, trgovati s njima i ulagati u 20-tak i više različitih kriptovaluta. Jednostavan je za povezivanje debitne kartice i vašeg tekućeg računa. Želite li kupiti Bitcoin, Ethereum, Litecoin ili neku drugu kriptovalutu za vaš portfolio? Što se tiče kupnje i prodaje, ovdje je to vrlo jednostavno.

  • Više od 20 popularnih kriptovaluta za kupnju
  • Obavite kupovinu u nekoliko sekundi

Grafički prikaz i cijena kretanja

Dolje na slici se vidi da sam u ovom slučaju odabrao grafički prikaz za Bitcoin. Možete pratiti povijest kretanja cijene za svaki sat, dan, tjedan, mjesec čak i godinu, a možete vidjeti i njegovu trenutnu cijenu. Coinbase nudi i mogućnost primanja obavijesti izravno na vaš pametni telefon koje vas obavještavaju o novostima za bilo koju kriptovalutu koju želite ovdje kupiti.

  • Grafički prikaz za određene kriptovalute
  • Obavijesti o novostima za kriptovalute

Top 3 kriptovalute za početak

Želim vam preporučiti 3 kriptovalute za početak. U posljednje vrijeme to radim kako bih pomogao onima koji su novi u svijetu kriptovaluta. Ako se odlučite na kupnju neke od vaši prvih kriptovaluta definitivno bih vam preporučio XRP ( Ripple ) s obzirom na to da ga i ja posjedujem. Trenutno imam nekoliko tisuća XRP-a, tako da definitivno mislim da ga je vrijedno imati. Sljedeću kriptovalutu koju bih preporučio za kupnju je BAT ( Basic Attention Token ) trenutno mu je cijena 24 centa. Povezan je s internet preglednikom koji se zove Brave. Brave je konkurencija Google Chromu no čim će ga ljudi više koristiti i cijena BAT-a će rasti. S obzirom na njegovu trenutnu cijenu mislim da je prilično prihvatljiva. Također mislim da je Ethereuma jedna od sigurnijih kriptovaluta koju možete kupiti s obzirom na njegovu sadašnju cijenu koja je oko 200 dolara. Njegova najveća cijena koju je Ethereum postigao je oko 1400 dolara i mislim da ova kriptovaluta ima pred sobom svijetlu budućnost.

  • XRP
  • BAT
  • Ethereum

Završna misao

Ako tražite najbolji kripto novčanik za početnike, svakako pogledajte i Coinbase blockchain wallet.

Jednostavan je za kupnju i trgovanje pogotovo za nove trgovce kriptovalutama. Na stranici coinpaprika možete provjeriti cijene svih ostalih kriptovaluta, a zatim se upustiti u kupnju. Ako želite kupiti neku od kriptovaluta kliknite dolje na gumb Coinbase i sretno na vašem kripto proputovanju jer to može biti divlja vožnja.