Menu Close

Mjenjačnice za kriptovalute – Ovdje možete kupiti ili mijenjati kriptovalute

binance.com – Mjenjačnica za kriptovalute

Coinbase je jedna od najvećih i najpoznatijih platformi za Bitcoin i kriptovalute. Osnovan je 2012 godine u San Franciscu. Danas posluje u 102 zemlje iz Afrike, Azije, Južne i Sjeverne Amerike, Australije i Europe. Možete ga koristiti za razmjenu Bitcoina, Ethereuma, Litecoina, XRP i ostalih popularnih kripto valuta.
Brz je i jednostavan za korištenje, siguran je i dolazi uz razumne naknade za razmjenu (iako ne najniže).
Osim toga, njemu možete pristupiti putem svog pametnog telefona, što ga čini jednom od najpristupačnijih platformi za početnike kripto tržišta.
Kao jedna od vodećih svjetskih mjenjačnica, Coinbase nudi brojne kvalitetne kripto usluge. Međutim, u svojoj srži pruža daleko najjednostavniji način kupnje i prodaje najpopularnijih kripto valuta poput Bitcoin, Ethereum, Litecoin ili XRP.
Imajte na umu: Brze i praktične metode kupovine kriptovaluta obično dolaze s većim naknadama, a Coinbase nije iznimka. No na Coinbaseu ćete također pronaći profesionalni tim za korisničku podršku 24 sata dnevno, kripto-valutni novčanik i moći ćete uživati u razmjeni dobara s odličnim sigurnosnim mjerama.