Menu Close

Želim pokazati onima koji su novi u svijetu kriptovaluta, kako možete nabaviti neke od kriptovalute bez da morate uložiti vlastiti novac. Dakle ukoliko nemate novac da investirate u kriptovalute, u ovom članku ću vam pokazati kako da dođete do njih potpuno besplatno na ovoj poprilično cool stranici. Idealna je za početnike kako biste se upoznali sa osnovama korištenja kriptovaluta.

coinpot.co

Ova stranica se zove coinpot i ona nam služi kao mikro wallet odnosno mikro novčanik za kriptovalute.

Pomoću ovog mikro novčanika možete ovdje držati neke od kriptovaluta, a u isto vrijeme vam omogućava da neke kriptovalute dobijete potpuno besplatno pomoću nećega što se zove faucet ili doslovno prevedeno pipa.

Dakle, kada sakupite kripto valute iz tih popularno zvanih pipa, one će biti preusmjerene i pohranjene u vašem coinpot mikro novčaniku.

Ovu stranicu koristi puno ljudi koji žele doći do besplatnih kriptovaluta,
vrlo je jednostavno za krenuti, samo ovdje kliknete na register kako bi se registrirali i kreirali besplatan korisnički račun i nakon što se registrirate, pojaviti će vam se ovakvo korisničko sučelje.

I kao što možete vidjeti, ovdje se trenutno nalazi šest različitih kriptovaluta koje možete skupljati i pohraniti. Evo ovdje su Bitcoin, Bitcoin cash, Dogecoin, litecoin, dash i coinpot tokens. Znači ovdje možete pratiti stanje koliko imate određenih kriptovaluta.

Želim vam samo još nešto prije napomenuti
Za svaku ovu stranicu gdje sakupljate kriptovalute potrebno je da se registrirate, a to možete vrlo jednostavno tako da samo upišete korisničko ime odnosno email od vašeg coinpot mikro novčanika i sa tim podacima se ulogirate u svaku od ovih stranica na kojima ćete sakupljati kriptovalute.

Faucets ili pipe:

  1. Bitcoin pipa (faucet)
  2. Bitcoin pipa (faucet)
  3. Bitcoin pipa (faucet)
  4. Dogecoin pipa (faucet)
  5. Litecoin pipa (faucet)
  6. Bitcoincash pipa (faucet)
  7. Dash pipa (faucet)

Nakon registracije
Kliknete na “claim now”, to što vam iskaću reklame zanemarite i zatvorite jer na taj način se ove stranice financiraju, od reklama. Tako zarađuju.

I to bi bilo uglavnom to! kako da nabavite neke od kriptovaluta potpuno besplatno.

Nadam se da svi koji startate sa svijetom kriptovaluta ćete imati koristi od ovog članka. Jer ćim ovdje zaradite određenu količinu kriptovaluta možete ih početi ulagati u neke druge stranice ili prebaciti kriptovalute na stranice gdje možete sa njima trgovati ili ih mjenjati ili jednostavno čekati dok ne naraste im vrijednost.

Moje mIšljenje o proizvodu Coinpot mikro novčanik:


Odličan za početnike koji žele naučiti koristiti novčanik za bitcoin i ostale kriptovalute. Pošto nećete koristiti vlastiti novac, mislim da je pametno prve korake o učenju kriptovaluta savladati ovdje. Ne zarađujete puno tako da ne možete puno ni izgubiti. Zapravo u konačnici zarada ovisi o tome koliko će kriptovalute u budučnosti narasti.